Spitfajer od Eduarda

Inboxy, zapowiedzi
Awatar użytkownika
Arkady72

Re: Spitfajer od Eduarda

Post autor: Arkady72 »

JBZ pisze:Festiwal ulepszaczy rozpoczęty

Obrazek
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 575&type=1
Ładniusi...
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Awatar użytkownika
JBZ

Post autor: JBZ »

Profipack oraz wnętrze, wydechy i koła z żywicy i Tamiya nie musi zmiejszać swojego 32.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

JBZ pisze:Profipack oraz wnętrze, wydechy i koła z żywicy i Tamiya nie musi zmiejszać swojego 32.
Już przespali i tak temat. Ale Vb Tamki w 32 byłby pożądany.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Kuba

Post autor: Kuba »

JBZ pisze:Profipack oraz wnętrze, wydechy i koła z żywicy i Tamiya nie musi zmiejszać swojego 32.
Kokpit wygląda fajnie, choć nie wiem czy to jest prestiżowy dodatek czy raczej wstydliwy wspomagacz...
Awatar użytkownika
JBZ

Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Kuba

pięknie, to jak skrócą kadłub, planują Mk II to może i Marka Piątego się doczekamy?
tankmania

Post autor: tankmania »

Jak już takie populistyczne wtryski robią to niech jeszcze Hurriego palną i się wezmą za coś dla koneserów. :twisted:
Awatar użytkownika
JBZ

Może i populistyczne ale bardzo fajnie lepiące się a w temacie IX w 48 najlepszy był do tej pory ICM. W przypadku Hurricana wybór jest między badziewną Italeri i mającą kilka wad i jeszcze więcej lat Hasegawą. Od niszowych tematów to Eduard zaczynał-ktoś jeszcze pamięta He 280?
Kuba

Wujku Jacku, ale te błędy Hurka Hasegawy to co tak naprawdę - ten spód że trzeba sobie wymierzyć i wyszpachlować najlepiej surfacerem i co jeszcze?
Nie to, żebym był przeciw nowemu, pięknemu Hurkowi ale ta Hasegawa chyba nie zasługuje na takie lanie?
Awatar użytkownika
JBZ

Kuba pisze:Wujku Jacku, ale te błędy Hurka Hasegawy to co tak naprawdę - ten spód że trzeba sobie wymierzyć i wyszpachlować najlepiej surfacerem i co jeszcze?
Nie to, żebym był przeciw nowemu, pięknemu Hurkowi ale ta Hasegawa chyba nie zasługuje na takie lanie?
Ja Hasegawy nie leję tylko czasy się zmieniają a jej Hurricane od 20 lat jest najlepszy z braku poważnej konkurencji a jednocześnie ciężko osiągalny. Większych wad poza spodem nie ma. Płytę pancerną można poprawić Ultracastem lub samodzielnie szpachlą. Podobno szmaciane poszycie kadłuba jest be ale ja się nie znam i mnie nie razi.
Zvezda zapowiedziala Hurricana w 144 więc może będzie jak z Jakiem trzecim?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Recenzje/Nowości”