Ja miałem kurwa 2x Eduard dramat te plytki są no i oszklenie z Rob taurusa, bo Pavle wypierdzielilem do kosza
Hawker Hurricane Mk.IIc Hasegawa 1/48 [ Warsztat ]
Moderator: Arkady72
Re: Hawker Hurricane Mk.IIc Hasegawa 1/48 [ Warsztat ]
Super ja mam 2 rozgrzebane dość mocno, napatrzę się to może w końcu dokończę...
Ja miałem kurwa 2x Eduard dramat te plytki są no i oszklenie z Rob taurusa, bo Pavle wypierdzielilem do kosza
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
-
Robert O.
bede bacznie paczał i w notes zapisywał
bo jest w planach
Mam tylko coś takiegoArkady72 pisze:Z boku foteli na zawijkę do środka. Te u góry zwisają z tej dziury pośrodku.
Artur, wydechy fishtail?

Też to mamartro219 pisze:Mam tylko coś takiegoArkady72 pisze:Z boku foteli na zawijkę do środka. Te u góry zwisają z tej dziury pośrodku.
Artur, wydechy fishtail?
Rzut monetą w celu ustalenia czy miał żółte krawędzie skrzydeł.Arkady72 pisze:Jeszcze jakieś uwagi, reklamacji nie będę uwzględniał?
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Z tym tematem jest różnie, bardzo cięzko coś wywnioskować, ale ze zdjęc Hurrych z 309 nie widziałemJBZ pisze:Rzut monetą w celu ustalenia czy miał żółte krawędzie skrzydeł.Arkady72 pisze:Jeszcze jakieś uwagi, reklamacji nie będę uwzględniał?
Zrobię bez żółtych pasów, dzwoniłem do wróżki. Tymczasem machnąłem interior green. Pasy biodrowe przesunąłem bliżej oparcia. Arturze, happy birthday!

Daj zbliżenie na pasy i fotelArkady72 pisze:Zrobię bez żółtych pasów, dzwoniłem do wróżki. Tymczasem machnąłem interior green. Pasy biodrowe przesunąłem bliżej oparcia.
DziękujeArturze, happy birthday!
Artek, napisz lepiej co tam budzi Twój niepokój z tym fotelem i pasami? Obawiam się, że lepszego zbliżenia nie mogę zrobić.
Przez otwór zaznaczony kółkiem powinna przejść jedna z części pasa

Coś w te mańke

Coś w te mańke