armagedon..

Niegroźnie
Czarny

Re: armagedon..

Post autor: Czarny »

To już w ogóle było mistrzostwo świata, Ale Kamilu co by nie mówić, nie możesz sie wypowiadać bo nie masz dorobku.
tankmania

Post autor: tankmania »

KFS-miniatures pisze: tnąc mój post
Tnąc Twój post bo był Twój. Jednocześnie usprawiedliwiając gościa który rzucił Ci się do gardła nie sprowokowany. Zasada jest prosta.

Kamil prowokuje i ktoś reaguje chamsko. - Kamil jest prowokatorem.
Ktoś prowokuje i Kamil reaguje chamsko. - Kamil jest chamem.

Nie bylo czasem też tak?

Kamil pokazuje model, ktoś prowokuje, inny ktoś reaguje chamsko. - Kamil pokazuje model żeby wywołać awanturę.

Ciekaw jestem ile procent czytających daje się jeszcze na to nabierać.
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

tym bardziej groteskowy był oficjalny powód chlaśniecia. no bo trzeba było cos wyknuc, zeby nie musiec sie odnosic do wypowiedzi spitona
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

tankmania pisze:Ciekaw jestem ile procent czytających daje się jeszcze na to nabierać.
Porażająco duży.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Czarny

Na PWM takiepodejście tyczy sie nie tylko Kamila.

A mecenas na PW dalej sie pogrąża.
Czarny

to mnie rozwalilo:
Mecenas pisze:A widzisz Ty konsekwencję w swoim dzisiejszym toku myślenia? Ja Ci mam pisać prostymi słowami jak dziecku z zerówki a jednocześnie doszukiwać się w czyichś wypowiedziach znaczeń i aluzji do jakichś wojen pigmejów toczonych gdzieśtam w Afrykańskim necie?

Gdzie widzisz związek pomiędzy czasem na moderowanie na PWMie a czasem na śledzenie tego co jakieś patafiany sobie wypisują na innych forach?
rollingstones

Post autor: rollingstones »

porażające to jest to w jaki sposób traktujesz korespondencję kierowaną prywatnie do Ciebie. Zachowanie niegodne gentlemena.
spiton

Post autor: spiton »

rollingstones pisze:porażające to jest to w jaki sposób traktujesz korespondencję kierowaną prywatnie do Ciebie. Zachowanie niegodne gentlemena.
amen
Czarny

Jest to oficjalna korespondencja z moderatorem forum a nie prywatne gadki o dupie marynie. To moderator wybrał taka forme kontaku. Ja zawsze pisze coś pod czym mogę się podpisać nie ważne czy jest to w PW czy na ogólnym.

jaka jest różnica pomiędzy zacytowaniem a napisaniem że np Mecenas w prywatnej wiadomości do mnie napisal o tym forum że to jakiś afrykański poligon na którym pigmeje toczą wojny?
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

gdyby interlokutor życzył komunikowac się z tobą listami otwartymi, to przypuszczam, że taką własnie wybrał by formę. wybrał inną..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”