sie robi sie

Awatar użytkownika
Slash2

Re: sie robi sie

Post autor: Slash2 »

ja je frezikiem zgłębiłem i wyglądały lepiej moim zdaniem
Obrazek
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

Post autor: KFS-miniatures »

Slash2 pisze: wyglądały lepiej
lepiej niz co? niż gówno rozsmarowane palcem po scianie? bicz pliz. to co miarka zrobił w temacie wydechów jest obiektwynie najwiekszą chujnia całego modelu. to jest kwintesencja chujni w tym zestawie. wiecrenie tych rur to jest coś na miarę lizania chujni.. naprwde uważasz, że nawiercenie plastiku w modelu 1/48 'da radę' zasymulować taki efekt? :

Obrazek

jeśli sie wygłupiasz, to słabo ci wychodzi, jeśli szukaz chuja do dupy, to ić do kondzia na nauki, bo tesz słabe masz skile. no offence. mam zwyczajnie beke z tego, zę mędrkujesz w tym konkretnym temacie
Awatar użytkownika
Slash2

jak sam stwierdzasz, ze to najsłabszy element modelu, spytałem raptem czy przewidujesz modyfikacje. chyba nie dostrzegasz w tym pejoratywu?
Obrazek
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

naprawde uważasz, że zostawiłbym te wydechy tak, jak fabryka dała? bo ta twoja wspólporada to była taka na poziomie 'zamontował byś łopaty do wirnika'. szanujmy sie. to nie modelłork.
a żeby nie przeciągać - na te wydechy są dwa sposoby (przynajmniej do czasu, kiedy nie pojawią sie jakies aftermarkety). mozna albo robic je od nowa, albo schowac pod zagłuszkami. jak widać na robienie od podstaw szkoda mi było czasu.
Awatar użytkownika
Slash2

spytałem jedynie czy coś bedziesz z nimi robił, szczególnie, że są na miejscu i napisałem ze reszta mi sie podoba. to tak zle? zaslepki wszystkiego nie rozwiązą bo w simigłowcu do okoła rur jest dziura, w modelu raptem zagłebienie.
Obrazek
Konrad

Post autor: Konrad »

KFS-miniatures pisze:
jeśli sie wygłupiasz, to słabo ci wychodzi, jeśli szukaz chuja do dupy, to ić do kondzia na nauki, bo tesz słabe masz skile. no offence. mam zwyczajnie beke z tego, zę mędrkujesz w tym konkretnym temacie
Za ten tekst jajka sobie utnij
Awatar użytkownika
bohdan

Post autor: bohdan »

Zasiadam w pierwszym rzędzie :lol:
Awatar użytkownika
KFS-miniatures
Kontakt:

to narazie musisz sie zapchać okalkowanym midwajem, bo ma priorytet

Obrazek

a w marderze wanne posklejałem w 10 minut i musiałem wrzucic wszystko curik do pudła, bo kolejne etapy bede musiał uż dokłądnie fotografowac, a to wymagac bedzie zmiany tła
Awatar użytkownika
Ojciec Dyrektor
Kontakt:

Post autor: Ojciec Dyrektor »

KFS-miniatures pisze:...bede musiał uż dokłądnie fotografowac, a to wymagac bedzie zmiany tła
F pleneże \(',')/
ODPOWIEDZ

Wróć do „KFS-miniatures”