We worku komiksiarza
Moderator: karolkonw
Re: We worku komiksiarza
teraz mam tak ze centralnie an srodu z gory mam swiatelko + drugie takie samo po lewej (od rufy) co bije w karton...
Troche ta lodka bedzie matowniejsza
Troche ta lodka bedzie matowniejsza
Szkoda. Myślałem że będzie połyskliwa jak świeżo wyjęta z wody, a na poctawce będą kałuże.karolkonw pisze:Troche ta lodka bedzie matowniejsza
Sie obaczyfragles pisze:Szkoda. Myślałem że będzie połyskliwa jak świeżo wyjęta z wody, a na poctawce będą kałuże.karolkonw pisze:Troche ta lodka bedzie matowniejsza
Po pierwsze znajdź samolot taki, jak ten, którego model chcesz zrobić, albo możliwie podobny w charakterze i udaj się na lotnisko, gdzie można go spotkać. Uważnie obejrzyj jak wyglądają interesujące Cię fragmenty, jak działają elementy w ich okolicy i obfotografuj je, bo to świetnie odświeża potem pamięć. Potem weź dostępne ci środki i narzędzia i próbuj to odwzorować w skali. Lepiej nie na modelu. Jeżeli znajdziesz swojego 'mistrza', to z taką bazą będzie wam łatwiej rozmawiać. A kto wie, może wtedy i 'mistrz' i rozmowa okażą się zbędne.
strasznie duzo pracy z tą lodka ale tez i sporo frajdy
brudze sobie zmywam brudze zmywam i tak w kolko

a tu dla kontrastu bez udzialu drogich specyfikow na ktore popyt generuja alchemicy z wallstreet

brudze sobie zmywam brudze zmywam i tak w kolko

a tu dla kontrastu bez udzialu drogich specyfikow na ktore popyt generuja alchemicy z wallstreet

- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
jebany, jak nie twojom renkom 
Matkę chrzestną już masz ?
<tutaj bylo sporo sucharow o "twojejstarej">Ojciec Dyrektor pisze:jebany, jak nie twojom renkom
- Ojciec Dyrektor
- Kontakt:
IMO zajebisty