Cały drżę z pożądania na myśl o tych nowościach co się ukażą...JBZ pisze:Pół roku po ukazaniu się modelu producenci uzupełniaczy zrobią wszystko co potrzeba dla takiej ciemnej masy jak my.
MIG-23M Trumpeter 1/48
Re: MIG-23M Trumpeter 1/48
Myślę że nawet szybciej niż pół roku. Aires ma zrobione wszystko do 32 wystarczy tylko paroma kliknięciami pomniejszyć.
- Daniel-Martola
Arkady72 pisze:Ja domówiłem sobie u Daniela ( to taki lobbysta z Warszawy![]()
MF ma być na dniach podobno więc dostawa do kraju może wrzesień/październik. Zobaczymy.
MF na dniach! To jest news Danielu!Daniel-Martola pisze:Arkady72 pisze:Ja domówiłem sobie u Daniela ( to taki lobbysta z Warszawy![]()
![]()
![]()
![]()
MF ma być na dniach podobno więc dostawa do kraju może wrzesień/październik. Zobaczymy.
Niechce nic sugerowac ale 4 października mam 30 urodziny....
Danielu pisząc że MF będzie już zaraz nie sprzedasz żadnego M.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
nie problem... żadnego M już nie ma w sklepie ani u importera...JBZ pisze:Danielu pisząc że MF będzie już zaraz nie sprzedasz żadnego M.
Następna przewidywana dostawa eM-ek to najwcześniej październik/listopad
A gdzieś już widać box-arta i zawartość pudełka z MF-em?
- Daniel-Martola
Żeby tylko jeszcze były. A tu już ni ma jak napisał Tomek. Poszło i mało jeszcze.JBZ pisze:Danielu pisząc że MF będzie już zaraz nie sprzedasz żadnego M.
Czekamy teraz, co poradzić.