StuG III ausf.G Dragon 1:35 reaktywacja

Moderator: Tomek

Awatar użytkownika
Tomek

Re: StuG III ausf.G Dragon 1:35 reaktywacja

Post autor: Tomek »

Ja sie modą w tej kwestii nie kieruję ale raczej przydatnością. Jedne są bardziej przydatne inne mniej.
Tymczasem poobijałem nieco:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
Awatar użytkownika
_iceboy

Post autor: _iceboy »

Po tym filtrowaniu podoba mi się bo stał się znowu jednolity :) . A sam mam fixera i 3 pigmenty miga ;)

Tomek pisze:... To wyśmiewanie typu: "jesteś lamerem bo używasz tych chujowo-pedalskich rzeczy, dajesz się doić z kasy Migowi czy inszemu złodziejowi. Ja to jestem prawdziwym twardzielem bo sobie sam taki specyfik ukulam." No to sobie do chuja ukulaj, mnie to wali ale nie pisz że to jest gówno bo np. ja się mogę źle z tym czuć. (oczywiście piszę to bezosobowo nie mając nikogo konkretnego na myśli). O to mi chodzi, o to prostackie wyśmiewanie.
...
Myślę że w złą stronę interpretacja twa poszła ( czy jakby to tam joda napisał), raczej już ktoś odszyfrował ten mój mały sarkazm:
Korowiow pisze:...

Myślę, że nie ma się co oburzać na wypowiedź icka. Każdy robi jak chce, najważniejsze, że się podoba :D . Iceboy nie pisze, że kto używa jest chujem tylko, że to modne i czasem to łatwa droga do oderwania się od rzeczywistości. I to prawda, że można się zatracić i popaść w groteskę ale jeśli ktoś lubi to czemu nie ,takie przejechane właśnie potrafią być najciekawsze i wyróżniają się w zalewie przeciętności.

....
O taką groteskę - taki komiks Marvel'a mi chodziło, i to było by na tyle.
Bo tak i już.
Awatar użytkownika
Tomek

Post autor: Tomek »

_iceboy pisze:Po tym filtrowaniu podoba mi się bo stał się znowu jednolity :)
Znaczy się bardziej jednolity, niż z początku. Przynajmniej mam nadzieję, że jeszcze to zróżnicowanie paneli da się dostrzec.
_iceboy pisze:O taką groteskę - taki komiks Marvel'a mi chodziło, i to było by na tyle.
Okej okej. Muszę tylko odwołać szakala a to jest najtrudniejsze bo szakal ma wyłączony telefon.
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
tankmania

Post autor: tankmania »

Tomek pisze: Wkurwia mnie jedynie podejście do tematu gotowych specyfików różnych firm prezentowane przez niektóre osoby na forach. To wyśmiewanie typu: "jesteś lamerem bo używasz tych chujowo-pedalskich rzeczy, dajesz się doić z kasy Migowi czy inszemu złodziejowi.
Myślę, że większość takich wpisów teraz to sarkazmy na takie wcześniejsze wpisy.

Modele robisz fajowskie i chyba o to chodzi, liczy się efekt i jest. Jak ktoś ma z tym problem to niech zrobi lepiej mydłem i kremem do stóp.

Przez analogię przypomina mi się jak jeździłem na narty i słyszałem teksty, "zobacz jaki ma sprzęt, a jeździć nie umie". Ludzie czasem mają tak pod beretem, że smutno się robi, ale do oceniania innych są pierwsi. Szkoda tylko, że jak patrzą na siebie to nie są tacy prznikliwi w ocenie.
Awatar użytkownika
_iceboy

Tomek pisze:...
Znaczy się bardziej jednolity, niż z początku. Przynajmniej mam nadzieję, że jeszcze to zróżnicowanie paneli da się dostrzec.
...
Jest najs, mało widać, i dlatego wydaje mi się bardziej naturalny.
Tomek pisze: Okej okej. Muszę tylko odwołać szakala a to jest najtrudniejsze bo szakal ma wyłączony telefon.
To już wiem, czemu się jakiś gość cały dzień za mną po mieście kręcił :evil: :D
tankmania pisze:...Jak ktoś ma z tym problem to niech zrobi lepiej mydłem i kremem do stóp.
Obiecałem sobie, kiedyś w dalekiej przeszłości, rozkminiając bodaj przy piwie, jakby wyglądał model, pomalowany w sposób jaki maluje się oryginały, czyli puszka olejnej zielonej z castoramy i pędzel ławkowiec, że zrobię sobie taki model. Może mydła i kremu nie będzie, ale będą za to "realne" środki :twisted: :lol:
Bo tak i już.
tankmania

_iceboy pisze:
Obiecałem sobie, kiedyś w dalekiej przeszłości, rozkminiając bodaj przy piwie, jakby wyglądał model, pomalowany w sposób jaki maluje się oryginały, czyli puszka olejnej zielonej z castoramy i pędzel ławkowiec, że zrobię sobie taki model. Może mydła i kremu nie będzie, ale będą za to "realne" środki :twisted: :lol:

Tylko ciekawe jak przeskalujesz grubość lakieru. :twisted:
Awatar użytkownika
_iceboy

łyknę jedną 50', później drugą, a później nie będzie mi to przeszkadzać :mrgreen: , może wytnijmy, bo zaśmiecamy wątek warsztatowy?

proponował bym " O wódce, zakąsce i modelu"

Obrazek
Bo tak i już.
tankmania

_iceboy pisze:może wytnijmy
Zasada jest prosta jak budowa cepa. Albo zakładasz wątek w prywatnych warsztatach i masz wpływ na wystrój wewnetrzny, albo się skazujesz na chaos. ;)
Awatar użytkownika
_iceboy

Jawohl herr Leutnant! :twisted:
Bo tak i już.
Slash

Post autor: Slash »

Wydaje mi się, że na tym spotkaniu przewinęły się ładniejsze dziewczyny, ale rozumiem, że to kwestia gusty :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tomek”