Tymczasem poobijałem nieco:

Moderator: Tomek

nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
Myślę że w złą stronę interpretacja twa poszła ( czy jakby to tam joda napisał), raczej już ktoś odszyfrował ten mój mały sarkazm:Tomek pisze:... To wyśmiewanie typu: "jesteś lamerem bo używasz tych chujowo-pedalskich rzeczy, dajesz się doić z kasy Migowi czy inszemu złodziejowi. Ja to jestem prawdziwym twardzielem bo sobie sam taki specyfik ukulam." No to sobie do chuja ukulaj, mnie to wali ale nie pisz że to jest gówno bo np. ja się mogę źle z tym czuć. (oczywiście piszę to bezosobowo nie mając nikogo konkretnego na myśli). O to mi chodzi, o to prostackie wyśmiewanie.
...
O taką groteskę - taki komiks Marvel'a mi chodziło, i to było by na tyle.Korowiow pisze:...
Myślę, że nie ma się co oburzać na wypowiedź icka. Każdy robi jak chce, najważniejsze, że się podoba. Iceboy nie pisze, że kto używa jest chujem tylko, że to modne i czasem to łatwa droga do oderwania się od rzeczywistości. I to prawda, że można się zatracić i popaść w groteskę ale jeśli ktoś lubi to czemu nie ,takie przejechane właśnie potrafią być najciekawsze i wyróżniają się w zalewie przeciętności.
....
Znaczy się bardziej jednolity, niż z początku. Przynajmniej mam nadzieję, że jeszcze to zróżnicowanie paneli da się dostrzec._iceboy pisze:Po tym filtrowaniu podoba mi się bo stał się znowu jednolity
Okej okej. Muszę tylko odwołać szakala a to jest najtrudniejsze bo szakal ma wyłączony telefon._iceboy pisze:O taką groteskę - taki komiks Marvel'a mi chodziło, i to było by na tyle.
nieco bardziej podkurwiony SKAYRAIDER pisze: głupich nie sieją, sami się rodzą.
myślałem ze jesteś tylko głupi, ale ty jesteś bardzo głupi i do tego niewychowany.
tyfus to tyfus !
Myślę, że większość takich wpisów teraz to sarkazmy na takie wcześniejsze wpisy.Tomek pisze: Wkurwia mnie jedynie podejście do tematu gotowych specyfików różnych firm prezentowane przez niektóre osoby na forach. To wyśmiewanie typu: "jesteś lamerem bo używasz tych chujowo-pedalskich rzeczy, dajesz się doić z kasy Migowi czy inszemu złodziejowi.
Jest najs, mało widać, i dlatego wydaje mi się bardziej naturalny.Tomek pisze:...
Znaczy się bardziej jednolity, niż z początku. Przynajmniej mam nadzieję, że jeszcze to zróżnicowanie paneli da się dostrzec.
...
To już wiem, czemu się jakiś gość cały dzień za mną po mieście kręciłTomek pisze: Okej okej. Muszę tylko odwołać szakala a to jest najtrudniejsze bo szakal ma wyłączony telefon.
Obiecałem sobie, kiedyś w dalekiej przeszłości, rozkminiając bodaj przy piwie, jakby wyglądał model, pomalowany w sposób jaki maluje się oryginały, czyli puszka olejnej zielonej z castoramy i pędzel ławkowiec, że zrobię sobie taki model. Może mydła i kremu nie będzie, ale będą za to "realne" środkitankmania pisze:...Jak ktoś ma z tym problem to niech zrobi lepiej mydłem i kremem do stóp.
_iceboy pisze:
Obiecałem sobie, kiedyś w dalekiej przeszłości, rozkminiając bodaj przy piwie, jakby wyglądał model, pomalowany w sposób jaki maluje się oryginały, czyli puszka olejnej zielonej z castoramy i pędzel ławkowiec, że zrobię sobie taki model. Może mydła i kremu nie będzie, ale będą za to "realne" środki![]()

Zasada jest prosta jak budowa cepa. Albo zakładasz wątek w prywatnych warsztatach i masz wpływ na wystrój wewnetrzny, albo się skazujesz na chaos._iceboy pisze:może wytnijmy