Jak-3 Eduard Profipack 1/48

Krytyka, subiektywne doznania
Grzegorz2107

Re: Jak-3 Eduard Profipack 1/48

Post autor: Grzegorz2107 »

tankmania pisze:
Grzegorz2107 pisze:
tankmania pisze: Co byś Artur powiedział na to, że krytyk ma takie nieprzeciętne zdolności?
Rozumiem, że nie ośmielasz się sam krytykować, tylko walczysz z krytyką, masz oczywisty powód:
http://modelarstwo.pl/index.php?cid=428 ... ent_id=924

Pudło Grzesiu. :lol:
Jest inny modelarz który nazywa się tak jak ja (lub za takiego się podaje). Możesz do niego napisać i sprawdzić, ja już to zauważyłem kilka lat temu. :lol:
Cóż, poza tym jednym nie znalazłem tego drugiego, właściwego. Wierzę na słowo.

Z drugiej strony dziwię się, że mój Mustang P-51Ć nie budzi na tym forum entuzjazmu, przecież to FUN jakich mało. :D
tankmania

Post autor: tankmania »

Grzegorz2107 pisze: Z drugiej strony dziwię się, że mój Mustang P-51Ć nie budzi na tym forum entuzjazmu, przecież to FUN jakich mało. :D
Mój by budził, naprawdę! Gdyby autor nie był taki...

Z innej beczki. Tak na poważnie teraz. Nie chciałbyś robić ładnych modeli? Nie myślałeś nigdy żeby zamiast zachowywać się jak natrętna wesz pogadać z chłopakami? Napisać, będę za tydzień w mieście XXX, wpadłbym do Ciebie, pokazałbyś mi parę myków? Wielu tak zdobyło doświadczenie, mają umiejetności, szacunek... Nie miałeś nigdy takiej szalonej myśli, że zamiast brylować na siłę i robić z siebie buraka warto coś zrobić dla siebie?
spiton

Post autor: spiton »

Model jak zwykle bardzo efektowny.
Ciekaw jestem co jest z tą szybą pancerną. Na chłopski rozum powinna chyba wypełniać przestrzeń tylnej ramy. Ale się na Jakach nie bardzo znam.
Niemniej przy tak perfekcyjnie zlepionym modelu takie detale w ogóle się w oczy nie rzucają. Bo obserwator koncentruje się w naturalny sposób na innych rzeczach.
Awatar użytkownika
Daniel-Martola

Post autor: Daniel-Martola »

Wspaniały! Model "spudła"! Nie trzeba kilograma dodatków.
Daniel Lachman
Sklep Modelarski Martola
http://www.martola.pl
Awatar użytkownika
Robert P

Post autor: Robert P »

Największym minusem jest to, że nie było warsztatu. Przyznam bardzo szczerze, że strasznie drażni mnie, jak ktoś z taką klasą nie chce pokazać jak to robi.
trl
Kontakt:

Post autor: trl »

Fajny jest, podoba mi się.

Myślałem już, że będzie "weekend z Jakami", ale widzę że na niedzielę się nikt nie przygotował.
Obrazek
pl / en / fb
tankmania

Post autor: tankmania »

trl pisze:Fajny jest, podoba mi się.

Myślałem już, że będzie "weekend z Jakami", ale widzę że na niedzielę się nikt nie przygotował.
Bo dopiero jak ludzie Wasze zobaczyli to się zaczęli ustawiać przed Martolą w kolejce. Ogonek podobno już jest do końca ulicy. ;)
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

spiton pisze:Model jak zwykle bardzo efektowny.
Ciekaw jestem co jest z tą szybą pancerną. Na chłopski rozum powinna chyba wypełniać przestrzeń tylnej ramy. Ale się na Jakach nie bardzo znam.
Niemniej przy tak perfekcyjnie zlepionym modelu takie detale w ogóle się w oczy nie rzucają. Bo obserwator koncentruje się w naturalny sposób na innych rzeczach.
2 minuty i co niektórzy mogą spać spokojniej :P . Chociaż zaraz padnie pytanie czemu taka gruba :lol: .
Obrazek
tankmania pisze:
Bo dopiero jak ludzie Wasze zobaczyli to się zaczęli ustawiać przed Martolą w kolejce. Ogonek podobno już jest do końca ulicy. ;)
Tam się nie stoi w kolejce, tam się robi podkopy, ja już mam niedaleko...
Robert P pisze:Największym minusem jest to, że nie było warsztatu. Przyznam bardzo szczerze, że strasznie drażni mnie, jak ktoś z taką klasą nie chce pokazać jak to robi.
Między nie chce a nie może jest subtelna różnica.
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
Awatar użytkownika
Daniel-Martola

Post autor: Daniel-Martola »

Artur wkłada model, farby, chemię do walizki i zmyka. Przychodzi czarny (to żadna wycieczka personalna :mrgreen: ) odprawia czary,voodoo czy inne takie, otwiera walizkę i już. Gotowe. I to tłumaczy niemożność pokazania warsztatu.
:lol:
A pod sklep nie podkopywać, bo zima idzie i pomarzniemy.
Daniel Lachman
Sklep Modelarski Martola
http://www.martola.pl
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

Daniel-Martola pisze:Artur wkłada model, farby, chemię do walizki i zmyka. Przychodzi czarny (to żadna wycieczka personalna :mrgreen: ) odprawia czary,voodoo czy inne takie, otwiera walizkę i już. Gotowe. I to tłumaczy niemożność pokazania warsztatu.
:lol:
Pińcet najra załatwia sprawę. Z reguły, bo raz trafiłem na babę...
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gotowe do inspekcji”