Miguś29 w 48 z GWH
-
Slash
Re: Miguś29 w 48 z GWH
Tak se pomyślałem przypadkowo ile to było ostatnie 2 lata nowości szałów, które wszyscy zanabyli, a galerii praktycznie wcale. I teraz już jestem dalej spokojny 
Nie wypada żeby kocioł przyganiał garnkowi, że smoli.Slash pisze:Tak se pomyślałem przypadkowo ile to było ostatnie 2 lata nowości szałów, które wszyscy zanabyli, a galerii praktycznie wcale. I teraz już jestem dalej spokojny
Ożenisz się, dzieciaków naprodukujesz, pójdziesz do pracy... i zobaczymy jaki będziesz cwaniak kiedy o 20:00 rzęsami się będziesz podpierał. A jak nie daj Boże znajdziesz sobie kłapaczko-gęgaczkę wiecznie niezadowoloną to się będziesz modlił żeby jutro był 2056 rok...
Wtedy sobie ogladniesz zapowiedzi modelarskie i będzie Ci się wydawało, że wszystko skleisz, byle do emerytury dożyć.
-
Slash
Dobry człowieku, Dziękuję ci za życzenia pomyślnościtankmania pisze:Ożenisz się, dzieciaków naprodukujesz, pójdziesz do pracy...
Tak to ja mam już teraz. Nie mówiąc o tych gotowych zapowiedziach odłożonych po szafeczkach i szufladkachtankmania pisze:Wtedy sobie ogladniesz zapowiedzi modelarskie i będzie Ci się wydawało, że wszystko skleisz, byle do emerytury dożyć.
No to jak? Wypadałoby skrytykować 
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Nie wypada jeszcze, formal products may differJBZ pisze:No to jak? Wypadałoby skrytykować
Aczkolwiek... skoro piszą, że to late version 9.12 to po co te wieśniackie brzechwy ustateczniające koło gondol silników z wczesnej wersji?
o tym samym była mowa dzisiaj na browarze modearskim, ale i tak się kupi 
Bo tak i już.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Jest zapowiedź z ceną w japońskim sklepie... - blisko 100 ojro, nie licząc transportu i opłat dodatkowych...Tomasz Mańkowski pisze:Więcej optymizmu!Daniel-Martola pisze:Jedyną wadą będzie cena...
http://www.hlj.com/product/LORL4811
Zobaczymy , jaką cenę przywali nasz rodzimy importer...
Dwa razy więcej niż za P-61. Cena mocno przesadzona ale 29 to 29.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.