sie robi sie
Re: sie robi sie
fajnie ,rozumiem że cenowo znacznie poniżej Gunze ?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tego nie wiem. pewnie tak, głupota było by walczyć na rynku bez atutu ceny
nie do końca,bo jeśli by były lepsiejsze za podobne piniądzeKFS-miniatures pisze: głupota było by walczyć na rynku bez atutu ceny
- KFS-miniatures
- Kontakt:
lepsiejszośc produktu to sprawa marginalna. wierze, ze bedie tak dobry jak gunziaki, a moze miec wiecej atutów. szczególnie ta mniejsza wonnośc. nie znam pomysłow na politykę cenową producenta. liczę na dobrą, bo to sie zapowiada naprawdę fajnie.
istnieje spore prawdopodobieństwo, ze na warsztatach uckich będzie coś wicej do powioedzenia/pokazania
istnieje spore prawdopodobieństwo, ze na warsztatach uckich będzie coś wicej do powioedzenia/pokazania
lepsiejszosćć jest marginalna ? z tym smrodem rozwiń
- KFS-miniatures
- Kontakt:
aromat jest, ale zdecydowanie mniej intensywny. ZDECYDOWANIE. jeśli chidzi o lepsiejszość, moje uwagi był takie, ze trzeba dodac minimalną ilośc jakiegos opóźniacza, i ogarnąc mat, z którym jest niewielki problem techniczny. jak producent sobie poradzi z tymi drobiazgami to zaora! jedyne gdzie bedzie miał poprzeczkę powieszoną wchuj wysoko będą lakiery bezbarwne..
na chwilę obecną jaram sie i uwazam, ze jst na co czekać. i bedzie mi wchuj smutnio jak spierdolą w detalach, bo zapowiada sie hicior
..a do przetestowania jest jeszcze jedna seria produktów:>
na chwilę obecną jaram sie i uwazam, ze jst na co czekać. i bedzie mi wchuj smutnio jak spierdolą w detalach, bo zapowiada sie hicior
jeśli posłuchają a wierzę że takKFS-miniatures pisze:aromat jest, ale zdecydowanie mniej intensywny. ZDECYDOWANIE. jeśli chidzi o lepsiejszość, moje uwagi był takie, ze trzeba dodac minimalną ilośc jakiegos opóźniacza, i ogarnąc mat, z którym jest niewielki problem techniczny. jak producent sobie poradzi z tymi drobiazgami to zaora! jedyne gdzie bedzie miał poprzeczkę powieszoną wchuj wysoko będą lakiery bezbarwne..
nie chodzi mi o cene gunziaków ale jeśli zrobią lepszą robotę to czekam
- KFS-miniatures
- Kontakt: