Do piwnicy i w żywicy klonować.Daniel-Martola pisze:Czekamy teraz, co poradzić.
MIG-23M Trumpeter 1/48
Re: MIG-23M Trumpeter 1/48
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- Daniel-Martola
Przecież już nie ma piwnicy 
Daniel-Martola pisze:Przecież już nie ma piwnicy
Zawaliliście ją cała modelami?
To jak rozumiem z Arkadym możemy liczyc na frajdolarsko - imieninowo/urodzinowy upust na MF'a i dodatki
Najlogiczniejszy rabat to 23%.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- Tomasz Mańkowski
- Kontakt:
Pogadam z Danielem, sądzę, że się zgodzi na rabat 2 ~ 3 %...JBZ pisze:Najlogiczniejszy rabat to 23%.
- Daniel-Martola
W nowym miejscu pod nami jest parking. Więc piwnicy brak.Czarny pisze: Zawaliliście ją cała modelami?
2-3% rabatu? do zaakceptowania, umowa stoi
Odpowiem ci jak mój 3letni syn:Daniel-Martola pisze:W nowym miejscu pod nami jest parking. Więc piwnicy brak.Czarny pisze: Zawaliliście ją cała modelami?
2-3% rabatu? do zaakceptowania, umowa stoi
Umowa jedzie.
Mój berbeć pewne sprawy kwituje na swój mały sposób: koniec klopka i skończona szopka...Czarny pisze: Odpowiem ci jak mój 3letni syn:
Umowa jedzie.
Panowie, z wielu stron słychać, że przy pakowaniu wyprasek Trumpeter w części modeli nie dał odpowiedniej ilości ramek z rakietami i belkami na nie...
Czyli lepiej sprawdzic zawartoś pudelka przed placeniem.
To chyba standard?Czarny pisze:Czyli lepiej sprawdzic zawartoś pudelka przed placeniem.