armagedon..

Niegroźnie
tankmania

Re: armagedon..

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze:Paulo, naprawdę chcesz mnie na stałe ustawić "po drugiej stronie"?
Przeceniasz moje możliwości. Jak do tej pory każdy się tam ustawia gdzie mu pasuje.
To, że się czujesz lepszy, mądrzejszy, inteligentnmiejszy, lepiej wychowany... to, że ciągle Czarnemu powtarzasz jaki z niego gbur... to też gdzieś Cię ustawia.
Każdy człowiek ma tak, że wydaje mu się, że jest najzajebistrzy, ale nie każdy tak tym epatuje. Bo to epatowanie, to tłumaczenie wszystkim jakimi są chamami, głupkami... to też Cię gdzieś ustawia.

Ja w tym palców nie maczam!
Grzegorz2107

Post autor: Grzegorz2107 »

Jaho63 pisze:Jaja normalne. Grześ pokaż ten model jaki jest. Ciekawy jestem ile śliny koledzy nazbierali. :lol:
Dopiero jak ich podniecenie sięgnie zenitu. i nie wiem, czy tylko ślinę wstrzymują.

Grześ zrozum. Ideałem jest Czarnego MR! Tego się inaczej nie da przetłumaczyć. :lol: :lol:
No jakby brac na logikę, to masz rację, ale nie tu i nie teraz. Dla mnie to codziennośc operowanie wśród innych systemów logicznych, więc od razu złapałem sens tej myśli. ;)
Jaho63

Post autor: Jaho63 »

tankmania pisze:To, że się czujesz lepszy, mądrzejszy, inteligentnmiejszy, lepiej wychowany... to, że ciągle Czarnemu powtarzasz jaki z niego gbur... to też gdzieś Cię ustawia.
Bzdury kompletne.
Typowy, dzisiejszy brak logiki. Jak mówisz idiocie, że jest idiotą (tu nie o Czarnym, bo wcale tak nie uważam), to absolutnie nie oznacza, że sam jesteś wybitny, nadzwyczajny. To jedynie znaczy, że sam nie lubisz bywać idiotą.
Niestety to bardzo popularne w mediach i z resztą w rozmowach "przy stole" też.
A przecież to nie ma żadnych podstaw logicznych, najmniejszych. Dlaczego "wszyscy" to tak łatwo przyjmują?
Przecież jak ktoś Ci powie, że masz osrane spodnie, to weźmiesz sprawdzisz i jak się potwierdzi polecisz do domu przebrać. Nie odpowiadasz wtedy "a ty też masz osrane".
Dlaczego w pozostałych kwestiach tak jest?
Grzegorz2107

Post autor: Grzegorz2107 »

tankmania pisze: To, że się czujesz lepszy, mądrzejszy, inteligentnmiejszy, lepiej wychowany... to, że ciągle Czarnemu powtarzasz jaki z niego gbur... to też gdzieś Cię ustawia. !

Wiesz, ja sądzę, że to nie jest kwestia inteligencji, czy wychowania u Czarnego. Nie sposób uznac, ze jest po prostu głupi, choc sprawia takie wrażenie, bo jest wystarczająco dużo dowodów przeciw takiemu prostemu tłumaczeniu.
Zaryzykuję, że to w sumie poczciwiec, który usiłuje grac rolę, która w ogóle nie jest dla niego stworzona, więc się wykłada co chwilę i potem powtarza to samo, co jest trochę żenujące, niemal tak samo jak usiłowania Arkadego, żeby nie widziec swoich błędów.
Awatar użytkownika
Arkady72

Post autor: Arkady72 »

Widzę, że nasz forumowy błazen jest tak samo bystry w okulistyce jak i psychiatrii :mrgreen: ...
To musi być strasznie frustrujące nie móc dać upustu swojej indolencji :cry: .
Obrazek
"Oprócz kobiet i dzieci..."
tankmania

Post autor: tankmania »

Jaho63 pisze: Typowy, dzisiejszy brak logiki. Jak mówisz idiocie...
Widzisz, to jest podstawowy błąd założeniowy. I to jest mur który nas dzieli. I to jest miejsce w którym sam się umieszczasz. I umieszczasz się tam razem z Grzesiem.
I sobie siedźcie w nim, piszcie mądrości, miejsce jest dla wszystkich. Tylko nie płacz, że jesteś po drugiej stronie.
Bo to jest Wasza potrzeba "MÓWIĆ NAM". I tak sobie przy tej swojej jak zwykle wydumanej mądrości dorabiasz ideologię do "fun".
Wy Ciągle musicie mówić, umoralniać, strofować, poprawiać, wytykać, wynajdować, doszukiwać... albo w modelu, albo w zachowaniu, albo w pisaniu, albo merytorycznie, albo nie merytorycznie, albo socjologicznie, albo duchowo... bo źle przykleił, bo źle napisał, bo był niegrzeczny, bo był gburowaty, bo był prostacki...

Napieprzałeś na PWM, a Ty tam idealnie pasujesz stary. Tyle tylko, że zamiast "bo tak", Ty piszesz "bo ja wiem lepiej".

A widziałeś w takiej roli Arkadego, Marka, Czarnego...?
Nie, więc piszemy Wam krótko i na temat "ODPIERDOLCIE SIĘ ZE SWOIMI MORALNOŚCIAMI I MODELARSKIMI PRAWDAMI OBJAWIONYMI" :!:
To jest nasz FUN.
Nie pasuje?
To od nowa wal pierdolenie o Lubańskim na 40 stron jak to Twoje jest najtwojsze i masz najswojszą mądrość i moralność. :idea:
Mam wrażenie, że tak będzie bo Wasz charakter nie może się pogodzić z prostym faktem, że Wasze priorytety nie są najlepsze na świecie. Po prostu nie potrafisz przejść spokojnie koło czegoś co Ci nie pasuje.
Jaho63

Ależ Tanku. Ty jesteś najlepszym na Tym forum "wymyślaczem" czyichś intencji i "wmawiaczem" dzieci do brzucha.
Jak to ja nie mogę przejść nad czymś bez odzywania???
Jest tego taka masa, że aż nie wiem od czego zacząć. Choćby tu. Phantom Czarnego bardzo mi się podoba, ale te przepalanki zrobione czarnym (kolorem! :lol: ) pod ogonem F-4 trochę mi się nie podobają. Nie piszę tego, bo wiem, że w tej chwili Czarny i tak nie potraktuje tego jak rozmowa o modelu, więc olewam.
Tak samo w wielu dyskusjach nie biorę udziału. Ale jak ktoś się wypowiada i plecie bzdury to chyba normalne powiedzieć, że się myśli inaczej??? A "odbiorca" tej uwagi niech sobie robi z nią co chce. Widocznie odbierasz wszystko jako poprawianie Ciebie. A mnie to wali. Za każdym razem możesz pleść jak idiota, ja za każdym razem powiem że pleciesz jak idiota, ale czy z tym coś zrobisz to wyłącznie Twoja sprawa. :lol: :lol:
Czarny

Post autor: Czarny »

jaho cierpisz na chroniczną nieumiejętność w ocenie ludzi.
Jaho63

Czarny. Tu bym, się założył z Tobą o kistę piwa (wiesz ile to jest?). :lol:
Przegrałbyś każdą konkurencję. :lol:
"wystarczy mi pierwsze dziesięć słów, pierwsze pięć gestów i wiem, że gostek ma kupę w spodniach" :lol: :lol: :lol: - czy jakoś tak to leciało.
Ostatnio zmieniony pn 01 paź 2012, 15:34 przez Jaho63, łącznie zmieniany 1 raz.
mac eyka

Post autor: mac eyka »

Czy Apaczom, czy tam jakimś innym indianom, zepsuł się ten zegarek, czy ta kometa przeleciała obok Ziemi zamiast w nią piardolnąć. A może Kononowicz założył garniak i został prezesem PeZetPeeNu?
Bo ja dalej żadnego armagedonu nie zauważyłem.
Więc nie wiem o co kaman.
A mnie to drażnić zaczyna i nie wiem czy bede mógł z powodu tego zasnąć
ODPOWIEDZ

Wróć do „Niskie stężenie”