Gregory shipyard
Moderator: grzegorz75
Re: Gregory shipyard
Biały surfacer właśnie świetnie kryje, daje fajną satynową powierzchnię i napewno żadnej białej nie położysz tak cienko jak ten podkład.
- grzegorz75
Będzie się próbować we wszelkie sposoby z tym białym .
Pance mam poparzone , teraz trzeba to oczyścić iglakiem i szczotką i przenieść na model :

Pance mam poparzone , teraz trzeba to oczyścić iglakiem i szczotką i przenieść na model :

- grzegorz75
Ogródek przeniesiony na taras , lub jak kto woli łerandę . Na szablonach wiatrochronu wyrżnąłem sobie wpusty na słupki , odznaczę sobie dokładnie taśmą i przeniosę na właściwe elementy wiatrochronu . Będzie zabawa , żeby potem załatać i wyrównać te dziury .

-
Robert O.
fajna łeranda ,Grzesiu w jakiej to skali /moze pisałeś a ja przeoczyłem /
- grzegorz75
Niby , że 1/50 .
Masz coś więcej złożonego??
Możesz podrzucić foto jak całość ma wyglądać??
Możesz podrzucić foto jak całość ma wyglądać??
Dla pozostałych, gotowych uwierzyć na słowo, mam dobrą wiadomość – tak malować modele potrafi naprawdę niewielu. Zła wiadomość polega na tym, że stale komuś nowemu udaje się doszlusować do niewątpliwie elitarnej grupy prawdziwych artystów modelarzy.
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
Panie RAV, na szczęście, a może wręcz przeciwnie, Panu umożliwiono zostanie pospolitym gnojkiem. Powiedziałam, nie stać cię, nie odpowiada ci? Omijaj szerokim łukiem
- grzegorz75
Timi , taki telegraficzny skrót , pokazywałem to już ... Mam zbudowene :
windę

małe windy :

HDSa :

przymiarka z kadłubem :

maszt :

a finał ma być mniej więcej taki :

windę

małe windy :

HDSa :