Jak to modele skleja?timi pisze:to tu ktoś modele skleja?
Modele sie rodzom, potem dorastajom, depiluje się im nogi, jajka i na wybieg.
Jak ty chcesz modela sklejać, przecież to żywy człowiek jest!
Jak to modele skleja?timi pisze:to tu ktoś modele skleja?
Grzegorz2107 pisze:Obaj mi już przypieprzyli, o ile nie zauważyłeś. W taki sposób jak potrafili. Wątpię, żeby odważyli się to zrobić w cztery oczy.Bercik pisze:I po tej wypowiedzi o zrytych beretach Kamil albo Marcin Ci przypieprzą. Pytanie tylko który pierwszy. Czyli zabawa trwa. Niemniej do postu mojego i Pawła się w zasadzie nie odniosłeś
ŁOOO, to widzę, że ty prawdziwy wymiatacz jesteś. Przyklejać redukcyjny zarost, tylko po to, żeby po to, żeby zredukowanym woskiem go depilować? Szczyt realizmu.Bercik pisze:No a figurki? Modelarz powinien im chyba naturalny zarost przyklejać, żeby było redukcyjnie...
a wie to oczywiście od członków GRHTYTUS pisze:o każdy redukcyjny modelarz wie, że żołnierz zawsze był ogolony!![]()
W celu wykonania zdjęć wykonywano zatem zdjęcie spodni. Często przy akompaniamencie "kul".TYTUS pisze: depiluje się im [...] jajka
I całe moje przesłanie MIŁOŚCI psu w dupę....tankmania pisze:Jestem gotów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Grzegorz2107 pisze:
Obaj mi już przypieprzyli, o ile nie zauważyłeś. W taki sposób jak potrafili. Wątpię, żeby odważyli się to zrobić w cztery oczy.
Ty rzuciłeś wyzwanie, więc ja wybieram Kraków. Czas obojetny, mam nadzieję, że masz na tyle odwagi zeby się nie wycofać.