Tankmania, cobyś nie miał wątpliwości, że do Ciebie piszętankmania pisze: Tak dokładnie. Sądzę, że chciałeś zadrwić z Mecenasa, że nie robiąc modeli śmie dyskutować o ich robieniu. Mało tego, ja wiem, że Ty wiesz, że ja wiem, że Ty wiesz.
Sądź sobie, aż Ci się znudzi i będziesz musiał odpocząć. A z taką nadwiedzą zgłoś się do jakiś służb, chętnie się dowiedzą kto oszczędza na świadczeniach pieniężnych wobec państwa.
Wszystko to ja mogę co najwyżej przerolkować bo na niektóre elaboraty zwyczajnie dupogodzin szkoda. Jakieś tam administratorskie sprawdzadła tego mogą Ci nie powiedzieć już raczej. W sumie to pierdoli mnie jaką wizję admina przyjąłeśtankmania pisze: Czytasz wszystko i to widać więc wiesz o tym. Cytując i pytając nigdy nie używasz nicka pytanego. I to ja decyduję kiedy i czyim adwokatem chcę być bo tu nie jest PWM, a ja nie jestem ułożonym i przez wszystkich kochanym adminkiem tylko zwykłym userkiem który nerwowo reaguje na cajmerskie zagrywki.
I tak każda będzie idealniejsza od innej. W łagodzenie spięć których nie było na PWMie też się bawili i bawić będą co sam z resztą tu piętnowałeś.
Kolekcjonera kojarzę z PWMu, a po ostatnim Bytomiu chyba nawet z twarzy. Wcześniej byłem pewien, że jakieś spitki albo P-40 pokazywał na PWMie, ale mogło mi się zdawać. Natomiast jak się bawimy w co kto uważa, ale nie napisze to obstawiam, że tak aktywnie zająłeś się mną, bo pytanie postawione przez Kolekcjonera na początku popierało Waszą antyziobrową antifę.