W Marwoju wszystko musiało być na pizdę łosia, czyli sprzątanie rejonów na PŁ, buty wypastowane na PŁ, krok marszowy na PŁ i tak jakieś 1457 razy dziennie słyszeliśmy, że coś ma być na PŁ... Absurd szybko stał się wesołą rzeczywistością.Mecenas/Kolekcjoner pisze:niestety o "piździe łosia" nie słyszałem,![]()
![]()
a co to takiego?
Samoloty się jednak brudzą (WWII) wersja dla zaawansowanych.
Re: Samoloty się jednak brudzą (WWII) wersja dla zaawansowan
Pojęcie wypada przenieść do lepienia modeli. Zrobiony na PŁ czyli więcej niż przezabawny.Arkady72 pisze:W Marwoju wszystko musiało być na pizdę łosia, czyli sprzątanie rejonów na PŁ, buty wypastowane na PŁ, krok marszowy na PŁ i tak jakieś 1457 razy dziennie słyszeliśmy, że coś ma być na PŁ... Absurd szybko stał się wesołą rzeczywistością.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Słuszna uwaga.JBZ pisze: Pojęcie wypada przenieść do lepienia modeli. Zrobiony na PŁ czyli więcej niż przezabawny.
PŁ = efekt przekraczający sens i zdrowy rozsądek.
Że zacytuję klasyka "Stosowane techniki i owszem są ładne dla oka i świadczą o kunszcie i talencie autora ale po co się zachłystywać tym."
-
Mecenas/Kolekcjoner
faktycznie jesli klasyk sobie przejebał, to ma już tu przejebane jak "pizda łosia"
FUBAR - fucked up beyond all recognition
POPOLUPO - popieprzone ponad ludzkie pojęcie
POPOLUPO - popieprzone ponad ludzkie pojęcie