nie chyba, tylko napewno. bo wkurwia mnie sutujacja, gdy ktos ocenia temat, nie majac o nim pojecia.Slash pisze:Trochę się chyba przyjebałeś.
tak samo jak eksperci mówiacy i piszacy o tym, jak zaplute są polskie dwroce kolejowe i pociągi. ale jak ich spytac kiedy ostatni raz byli na dworcu albo jechali pociągiem, to przypominają im sie czasy liceum.
generalnie wkurwia mnie narzekanie, poparte wspomnieniami z dziecinstwa i wyobrazeniami, a nie doswiadczeniem
dlatego własnie takie tesksty
s,a chuja warte, bo wskazują na to, ze nie czytałes artykułow w omawianym periodyku. i chuja wiesz, ale zdanie masz, a co gorsza, masz silną potrzebe wyartykułowania go..Slash pisze:ak są w gazecie artykuły 'skleiłem, pomalowałem, tak, zeby bylo ładnie' to mnie nie interesują.
dyskusyjne. ale ja nie chce wiedziec..Tomasz Mańkowski pisze:Wasz wydawca ten etap rozwoju ma już za sobą ( mam nadzieję... )
mnie interesuje strona merytoryczna i techniczna gazety
ale to chyba jest kwestią gustu. jezeli dobrze rozumiemTomasz Mańkowski pisze:Tylko pod względem doboru tematów - dla mnie kicha.
zna sie na lotnictwie. od innych rzeczy ma asystenta. sympatie i prywatne zainteresowania redaktora prowadzącego nie mają wiekszego wpływu na charakter magazynuTomasz Mańkowski pisze:a i obecny RedNacz jest "lotnikiem" o ile dobrze kojarzę...