Miguś29 w 48 z GWH
Re: Miguś29 w 48 z GWH
Powiem tak, 30 urodziny ma się raz w życiu więc postanowiłem zaszaleć i.... przeszukując sklepowe półki wybór padł na Devastatora a GWH. No cóż, myślę, że powoli możemy zapomnieć o hasegawach i innych tego typu tworach, jakość tego modelu jest wspaniała. Jeśli Mig-29 miałby być równie ładnie wykonany to nie wiem czy jednak nie pozbieram na niego kasy. Chciałbym już go zobaczyć w pudełku.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
i ja w myśl zasady one out-one in bede musiał zabrac się w koncu za wdowę, zeby zrobić miejsce na miga:>
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
A nie mówiłem, że kiepski będzie.....
Bed koslawych nitow i rozklepanej blachy.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
To wygląda zbyt dobrze by zostawić w spokoju na sklepowej półce jak się tam pojawi.
To mnie najbardziej w nim niepokoi.Arkady72 pisze:To wygląda zbyt dobrze by zostawić w spokoju na sklepowej półce jak się tam pojawi.
Jacku duzo trzeba skrobac żeby na naszego Miga przerobić?
No to ja cierpliwie czekam z niecierpliwościąKFS-miniatures pisze:bede musiał zabrac się w koncu za wdowę
Naszego z 1989 czy naszego z 2012. Pierwszy będzie prosto z pudełka, drugi ma trochę gadżetów to raz. Dwa to obecne są nieco zmęczone życiem więc też można się wykazać.Czarny pisze:Jacku duzo trzeba skrobac żeby na naszego Miga przerobić?
Ale ja bym zrobił w tym nowym malowaniu komemoratywnym pod 303dyw.