No nietankmania pisze:Oczywiście, że tak i nawet tego nie ukrywam.mart72 pisze: Klasyczne odwracanie kota ogonem![]()
Każdy kot właśnie ma dwa końce, Ty stwierdzasz to co widzisz, ale własnie to jest tylko Twój obraz "on nas zdradził, ubyło nas, trzeba napiętnować". Czyż sam nie stwierdzasz co mają w głowie?
Są tu e-palacze?
Re: Są tu e-palacze?
Marcin to oczywiście są jaja.
No bo wchodzi taki jeden z tym swoim ustnikiem od sziszy i puszcza kółka z tej pary wodnej.
No wiesz taki szpan.
Ale ja mu plasteliną z rurki miedzy oczy i jest pozamiatane.
Gorzej z babami no bo jej z rurki między oczy. Tak trochę gupio
No bo wchodzi taki jeden z tym swoim ustnikiem od sziszy i puszcza kółka z tej pary wodnej.
No wiesz taki szpan.
No, kobiecie tak od razu rurką między oczy... Fakt, najpierw bym kwiatka przyniósł, o literaturze chwilę...mac eyka pisze:Marcin to oczywiście są jaja.
No wiesz taki szpan.
Z kolesiem można bardziej bezpośrednio, ale w wypadku kobiety potrzebna jest pewna oprawa
A to na pewno nie ze mną...nawet z oprawąmart72 pisze:Z kolesiem można bardziej bezpośrednio, ale w wypadku kobiety potrzebna jest pewna oprawa
Miało być o paleniu, a nie o klonowaniu...
- KFS-miniatures
- Kontakt:
..choćby po to, zeby akcyzą obłożyć..tankmania pisze:Spokojnie, uregulują tak jak krzywiznę ogórka i ser na placu.
Nic nie pobije zwykłego staromodnego papierosa.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
no ale porównywanie papierosa z epapierosem to jak porównywanie łyżew i deskorolki.
W czym?Dumo pisze:Nic nie pobije zwykłego staromodnego papierosa.
Pewnie w klimacie. Tak jak słuchanie DVD daje czysty dźwięk, a słuchanie analogów ma klimat którego to nie przebije. Takietam sentymentalne bzdury.mart72 pisze:W czym?Dumo pisze:Nic nie pobije zwykłego staromodnego papierosa.
Chociaż dla mnie analog+ballantines+cygaro=klimat. Papieros jest jeszcze zbyt plebejski żeby tworzył klimat... moze kiedyś.
Kiedyś wypróżniano się pod krzakiem i podcierano liściem łopianu, teraz są bidety i inne wodotryski. Panta rei
Siedzę w autobusie i piszę post na forum.
Po prostu efajek to alternatywa i nowość. Nikt nie zmusza.
Zwykły papieros... No, czaję klimaty
Po prostu efajek to alternatywa i nowość. Nikt nie zmusza.
Zwykły papieros... No, czaję klimaty