nie wiem czy recenzje mają sens. dla tomka to śmietnik, bo zapewne takie produkty jak blachy GoNzA czy miniatury MK72 to dla niego chleb powszedni, i zna je tak dobrze jak eduarda i rewla. kazdy też wie, ze pancerne siedemdwójki z attack juz nie są gównianymi szortranami o wygladzie i finezji mydła biały jeleń.
to są rzeczy powszechnie wiadome, wiec po co o nich pisać.
tak samo marnowaniem papieru jest recenzja filmów z AK interactive. bo czy sie je obejzy, czy nie, to kazdy dla szpanu miec musi
żeby nie było- dla mnie jakimś absurdem jest opis stojaków do aerografu, ale mi to zawsze wystarczył odpowiednio wygięty drut lub kawałek blaszki, ale sam byłem świadkiem debay dwóch modelarzy na temat praktycznosci uchwytów do aerografu. wiec moze to jakies wazne w warsztacie urządzenie
karolkonw pisze:NA zdjęciach np u Kamila pojawiają się jakieś słoiczki butelki z dziwnym środkami (o których jest info w tabelce) ale o tym jak i kiedy i gdzie je stosować, koniec końców i tak muszę pytać i zaglądać na fora żeby czegokolwiek sie dowiedzieć zanim wydam parędziesiąt czy paręset złotych
no ale daj konkretny przykład, gdzie nie opisałem użycia jakichś specyfików.
nawiasem mówiac, ta tabelka o przeklenstwo i pułapka na debili. kup wszystko wedle tej tabelki, to dopiero bedzie zabawnie