Najpewniej właśnie czerwona i dokładnie jak piszesz, coś podobnego do tych naklejek na wylotach luf.
Ta łatka na kokardzie zakrywała otwór starego typu anteny linkowej urządzenia identyfikacyjnego swój-obcy. Podobne łatki widać i na innych maszynach.
[W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Moderator: Ajs
Re: [W] Polska dziewiątka |Eduard, 1/48|
Dzięki Kuba, Artur Domański powiedział mi to samo 
Odpuściłem jednak maski i zapodałem kalki. Będę je barokował kredkami, a co rok szkolny się zaczął

Zacząłem wstępne brudzenie od red brown z tamki...

Trzeba w końcu łosza zapodać...

Zacząłem wstępne brudzenie od red brown z tamki...

Trzeba w końcu łosza zapodać...
Fajniutko będzie ,czekam na finisz .
Nie dałeś szachownicy z prawej? Wiem że edkowie tak sugerują i nie jest znane żadne zdjęcie prawej strony Pata ale w PSP standardem były szachownice z obu stron.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Tylko ich nie ścieraj i nie wpukuj bo chujnia wyjdzie. Wiem bo widziałem.Daniel ice Gronowski pisze:Odpuściłem jednak maski i zapodałem kalki. Będę je barokował kredkami,
Dodam! Szkoda, że nie czekałeś do galerii... A ja głupi zastanawiałem się właśnie po co dali drugą szachownicę 

Nie bój żaby, będę rysował po modelutankmania pisze:Tylko ich nie ścieraj i nie wpukuj bo chujnia wyjdzie. Wiem bo widziałem.Daniel ice Gronowski pisze:Odpuściłem jednak maski i zapodałem kalki. Będę je barokował kredkami,
Może coś się jeszcze znajdzie do wytknięcia to poczekamDaniel ice Gronowski pisze:Szkoda, że nie czekałeś do galerii...
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Model jak zawsze świetny, nawet zmusił mnie do myślenia...
Co było malowane pierwsze napisy eksploatacyjne czy rondle i finflasze?
Z góry zaznaczam, że sam nie znam odpowiedzi. Daniel nalepił najpierw napisy, później rondle i jakoś tak mi się rzuciło to w oczy. Czy ktoś zna odpowiedź, czy muszę czytać książkę jakąś?
Co było malowane pierwsze napisy eksploatacyjne czy rondle i finflasze?
Z góry zaznaczam, że sam nie znam odpowiedzi. Daniel nalepił najpierw napisy, później rondle i jakoś tak mi się rzuciło to w oczy. Czy ktoś zna odpowiedź, czy muszę czytać książkę jakąś?
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "