Moderator: Arcturus

Tako rzecze instrukcja. Nie weryfikowałem, bo mi się kołatało we łbie, że wczesne messery miały właśnie 02. No i nawet po Edku takiego błędu się nie spodziewałem. Jak skucha to można hejtować, będzie pierwszy, a na pewno nie ostatni powódJBZ pisze:Bendem paczał bo tyż mam E7. Kokpit widzę w kolorze RLM02 czyli można hejtować?
Wiesz, sam fakt że go nie przeskalowałem z 1:47 na 1:48 już dyskwalifikuje całą robotę. A Iskrę to bym zrobił, oj zrobił, jakby było z czegoJBZ pisze:Różne ludzie różnie gadają. Podobno właśnie przy fabrykowaniu E7 czyli w drugiej połowie 1940 nastąpiła zmiana wystroju kabiny i trafiały się zarówno malowane RLM02 jak i RLM66. W każdym razie jakbyś nie zrobił w okolicach galerii dowiesz się że źle zrobiłeś. Najlepiej wogóle modelu nie kończ tylko rób Iskrę.

No to jest dla mnie jakiś żart roku, kto wpadł na pomysł, że to skala 1:47? Czytałem już takie komentarze i myślałem, że to jaja są a to serio ponoć ktoś puścił w obieg. Absurd taki, że nie wiem co powiedzieć. Zresztą...w zasadzie, to sam fakt prezentowania na tym forum tej filoniemieckiej patologii dyskwalifikuje wszystko wkoło i nie ma modelu mniej prestiżowego niż ten przebrzydły Messerschmitt ale:Arcturus pisze: Wiesz, sam fakt że go nie przeskalowałem z 1:47 na 1:48 już dyskwalifikuje całą robotę.