[S] Kokpit F-22 Wolfpack do Hasegawy 1/48
[S] Kokpit F-22 Wolfpack do Hasegawy 1/48
Chińskie małoletnie, pracujące po 20 godz. na dobę pakowacze wysłały mi w pudełku Snipera kokpit do F-22 Hasegawy. Zanim zacznę pisać @ paszkwile z reklamacją zapytam się czy znajdzie się chętny do zakupu. Cena w/g Lucky Model 20 $, mnie ucieszy 12 $ czyli tyle ile miał mnie kosztować Sniper + koszty przesyłki w/g PP.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Re: [S] Kokpit F-22 Wolfpack do Hasegawy 1/48
A jak się to ma do Airesa? Na dostępnych zdjęciach w necie, ten Wolfpack nie wygląda korzystnie...
SpadajRobert P pisze:A jak się to ma do Airesa? Na dostępnych zdjęciach w necie, ten Wolfpack nie wygląda korzystnie...
Pzdr Paweł
to wyłódź jeszcze kIŁA2
Za cholerę nie wiem. F-22 tak długo mnie nie będzie interesował jak długo w Świdwinie albo Mińsku Maz. nie wyladuje kilka szt. z szachownicami czyli przed 2050 szans nie maRobert P pisze:A jak się to ma do Airesa? Na dostępnych zdjęciach w necie, ten Wolfpack nie wygląda korzystnie...
A ha - tak śmierdzącej żywicy jeszcze nie miałem.
Nie zaśmiecaj wontku kacapskim samolotem. Iskrę byś zlepił.bohdan pisze:to wyłódź jeszcze kIŁA2
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
-
Robert O.
pogadaj z kims kto w kinetiku podmieniał snipera na zywicznego ,kinetikowy wg mnie jest lepszy od wolpaka
Jakieś namiary byś zapodał bo kojarzę z 2 szt kinetikowych Jaszczompów jakie zlepiono.Robert O. pisze:kims
-
Robert O.
ja mam ale obiecałem kolesiowi ,portalus napewno żywice dał