Jężyk mało zrozumiały dla mieszkańca dzikiego zachodu i dalekiej północy w jednym ale tegoroczne obiecanki Eduarda w 48 to
-Spitfire Mk.IX (może Tamiya się zmobilizuje),
-MiG-21PFM i chyba R,
-Bf 109 G-6 a potem inne F i K (najpewniej się pano... towarzysze ze Zvezdy ucieszą).
http://www.eduard.com/store/out/media/I ... 3-01CZ.pdf
Eduard 2013
Eduard 2013
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Re: Eduard 2013
JBZ pisze: -Spitfire Mk.IX (może Tamiya się zmobilizuje),
...
-Bf 109 G-6 a potem inne F i K (najpewniej się pano... towarzysze ze Zvezdy ucieszą).
Czemu mnie to nie dziwi...
Na rynku znajdzie się pewnie miejsce dla jednego i drugiego zestawu. Taj jak było miejsce dla Emila z Tamiyi i Hasegawy czy P-47 w/w i jeszcze Academy.tankmania pisze:Czemu mnie to nie dziwi...
Zvezda to dość tandetne pudełko, badziewna kalkomania i świetny model do złożenia prosto z tego badziewnego pudełka, który jak twierdzą wtajemniczeni nie ma poważnych wad.
Eduard z badziewnych rzeczy ma fotoblaszkę samoodlepną, dołoży maski żeby nie trzeba było ich osobno jak w przypadku Zvezdy zamawiać, dołoży elegancką instrukcję i świetne technicznie kalkomanie a potem wypuści 0,5 kg dodatków z żywicy, fotoblaszki i mosiądzu. W wersji Profipack można będzie liczyć na talerz z którego jadł obiad jakiś eksperten i miejmy nadzieję że małoużywaną koszulkę.
Lepię sobie jak pewnie wiadomo Zvezdę z mało przerwą na kasowanie wirusa grypy. W kolejce czeka (jak pewnie mniej wiadomo) Eduard. Oba modele da się złożyć prosto z pudełka lub z dowolną ilością dodatków ale Zvezda ilością, jakością detali robi lepsze wrażenie.
Jeżeli dobrze doczytałem to następnym po G-6 będzie F-4
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Soł najs.....

Fajnie że wreszcie pepiki zdecydowały sie puścic coś naszego i to jeszcze na boxarcie.

Fajnie że wreszcie pepiki zdecydowały sie puścic coś naszego i to jeszcze na boxarcie.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie po raz pierwszyCzarny pisze:Fajnie że wreszcie pepiki zdecydowały sie puścic coś naszego i to jeszcze na boxarcie.
,KFS-miniatures pisze:nie po raz pierwszyCzarny pisze:Fajnie że wreszcie pepiki zdecydowały sie puścic coś naszego i to jeszcze na boxarcie.
A jak często na boxarcie najwazniejszego modelu w roku?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
A co jeszcze swojego po za Spitem i Bf'em wypuszczą?KFS-miniatures pisze:a czemu najważniejszego?
Co było ich Secret Itemem?
- KFS-miniatures
- Kontakt:
nie wiem, nie pracuję w eduardzie, nie mam tam znajomych.
nie bardzo rozumiem też czemu zaczynasz dorabiać ideologię do błachej sprawy.
napisałes, że 'wreszcie' polskie malowanie i to jeszcze na boxarcie, co można zrozumieć w ten sposób, ze wcześniej nic takiego miejsca nie miało. co akurat nie jest zgodne z prawdą.
nawet jeżeli miałes na myśli brak polonika na okładce oryginalnej produkcji eduarda, to na czym mieli polskie malowanie umiescić? na emilu, wildcacie, foce czy mirażu?
nie bardzo rozumiem też czemu zaczynasz dorabiać ideologię do błachej sprawy.
napisałes, że 'wreszcie' polskie malowanie i to jeszcze na boxarcie, co można zrozumieć w ten sposób, ze wcześniej nic takiego miejsca nie miało. co akurat nie jest zgodne z prawdą.
nawet jeżeli miałes na myśli brak polonika na okładce oryginalnej produkcji eduarda, to na czym mieli polskie malowanie umiescić? na emilu, wildcacie, foce czy mirażu?
Na Su-7, Su-22m4, Oeffagu, Migu-21, Spicie, Jaku(?)KFS-miniatures pisze: na czym mieli polskie malowanie umiescić? na emilu, wildcacie, foce czy mirażu?
o.. było chyba na boxie Miga-29UB, zapomniałem...
Zastanów się kto dorabia teorię... napisałem że się ciesz, że fajnie ż nasza maszyna będzie na boxarcie i tyle.