Czy ktoś ma pomysł na wykonanie tego ustrojstwa ? Czyli mówimy o pierścieniu średnicy 0,6-0,7mm nalepionym na szybę . Dla niewtajemniczonych to takie kółko z silniczkiem po środku co się kręci i odrzuca wodę z szyby .

Moderator: grzegorz75

Siara pisze:Wydrukuj sobie kalkomanie do tego.
Oczywiście to co gospodarz wątku napisał w sobotni wieczór należy pomnożyć co najmniej z jedenaście razytankmania pisze: to powiększenie 5000%... a gdzie jest naturalnej wielkości musisz znaleźć sobie sam.![]()

Robert P pisze: Yamato w 1/100. Ful wypas miało być i pływać na RC, dym z komina, obrotowe wieże..... Ale skończyło się na wycięciu wręg ze sklejki 8mm i ustawieniu na stępce. Chyba coś jakieś 2,6m miał mieć.
Raz po flakonie robiłem model i rano było wszystko do zrywania. Teraz chowam sam przed sobą jak się zaczyna gazdowanie.grzegorz75 pisze:[
Oczywiście to co gospodarz wątku napisał w sobotni wieczór należy pomnożyć co najmniej z jedenaście razyNajgorzej jest wtedy jak jest 3/4 i dostęp do internetu w tym samym czasie
![]()
Nie wiem czy nie przeżytek wręcz? Tylko na małych sraczach to spotkałem w marwoju i rybałce. Na większych jednostkach są normalne wycieraczki na wszystkie szyby.Siara pisze:Tez wynalazek.![]()
Siara pisze:Czyli smiglo-okno zrobione. Jakies zblizenie, oraz info?