Italeri 2013
Italeri 2013
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Re: Italeri 2013
F-104 100% new, to mnie ciekawi.
Jaguar 100% new, widziałem dzisiaj GWH, nie podskoczą mu w żaden sposób.
Jaguar 100% new, widziałem dzisiaj GWH, nie podskoczą mu w żaden sposób.
Jagular z GWH? Kittyhawk raczej.tankmania pisze: Jaguar 100% new, widziałem dzisiaj GWH, nie podskoczą mu w żaden sposób.
A sorry, pieprzą mi się już te wszystkie odnogi PingPonga.Arkady72 pisze:Jagular z GWH? Kittyhawk raczej.tankmania pisze: Jaguar 100% new, widziałem dzisiaj GWH, nie podskoczą mu w żaden sposób.
Kittyhawk to jak na razie Jaguar A czyli francuski. Italeri obiecuje Jaguara GR.1 i IS czyli brytyjskiego i indyjskiego.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
- KFS-miniatures
- Kontakt:
tankmania pisze:A sorry, pieprzą mi się już te wszystkie odnogi PingPonga.Arkady72 pisze:Jagular z GWH? Kittyhawk raczej.tankmania pisze: Jaguar 100% new, widziałem dzisiaj GWH, nie podskoczą mu w żaden sposób.
nie przesądzał bym..
-
Aviator-Howard
A propos Jaguara, może ktoś mi wytłumaczy dlaczego koła podwozia w Kittyhawku są większe, a w Heller/Airfix mniejsze niż te narysowane w planach Przeglądu Konstrukcji Lotniczych. Które mają prawidłową średnicę ?