http://www.britmodeller.com/forums/inde ... =234921465
miłośnicy starych matchboxów sie ucieszątankmania pisze:Niepokoi mnie ten MCP
Phantomy dzielą się na F-4E i pozostałe.tankmania pisze:Dla mnie lotnictwo dzieli się na trzy działy. Phantomy, rury i wiatraki.
Skoro jest F-4B to do F-4C a także wersji brytyjskich jest bardzo blisko.tankmania pisze:F-4B wiosny nie czyni, a przydałaby się cała seria dobrej jakości od jednego producenta żeby były kompatybilne ze sobą. Myslę, że seryjnie to mi HB wcześniej dogodzi.
Zgadam się. Ten w wersji B jakiś taki dziwny.JBZ pisze:Phantomy dzielą się na F-4E i pozostałe.tankmania pisze:Dla mnie lotnictwo dzieli się na trzy działy. Phantomy, rury i wiatraki.
Grzeszysz! Pójdziesz do piekła z samymi czołgami.JBZ pisze:Dziwny i nudno szaro-biały.
..oraz z czarnym, wojewódzkim, figurskim i zioberemtankmania pisze:pójdziesz do piekła z samymi czołgami.
Z tym Zioberem to juz pojechałeś. Odstraszy wszystkie laski, bo myśle że co jak co ale Wojewódzki grzecznie w kotle raczej siedział nie będzie. A taki Ziober to zaraz wyjedzie gościowi z rogami i widłami że kadź w której sie taplamy wedłu dokumantacji z Aeroplana ma za malo nitów.KFS-miniatures pisze:..oraz z czarnym, wojewódzkim, figurskim i zioberemtankmania pisze:pójdziesz do piekła z samymi czołgami.