Znane, ale będzie niezłe szaleństwo to skleić... o poprawianiu błędów nie wspomnę...
http://www.scalemodelnews.com/2012/05/e ... -b-17.html
...a tutaj coś dla mistrzów...
http://militarymodels.co.nz/wp-content/uploads/02-2.jpg
...pytanie, czy są takie duże arkusze pleksi żeby pudełko na to zrobić.
Zapowiedzi w 32 scale
-
Slash
Re: Zapowiedzi w 32 scale
Dostępne arkusze pleksi są bardzo duże, najwyżej środek podeprze się o model. Mnie bardziej martwi, że nie dożyję ładnego modelu B-17 
Bartek, wbij sobie do głowy, że nie dożyjesz nigdy ładnego/dobrego żadnego modelu.Slash pisze:Dostępne arkusze pleksi są bardzo duże, najwyżej środek podeprze się o model. Mnie bardziej martwi, że nie dożyję ładnego modelu B-17
To jest po prostu mission impossible.
Z innej beczki to zamiast tego Lancastera wolałbym Liberatora, albo Betty...
-
Slash
No wiem, wiem. Ale to co mnie boli to to, że to czego brakuje mi w modelu B-17 - szczególnie tka dużym, miewają spokojnie inne modele. Eh kurwa.
Miałem nadzieję, że Revell zrobi tego w 72 tak fajnie jak choćby MiGa-21 F-13. Oczywiście nie mogłem się nie zawieść. Też bym wolał coś zamiast Lancastera. Pomijając "polski" ciężar tej tematyki to zawsze bardziej podobał mi się Halifax. Tego w modelach jak na lekarstwo.
Miałem nadzieję, że Revell zrobi tego w 72 tak fajnie jak choćby MiGa-21 F-13. Oczywiście nie mogłem się nie zawieść. Też bym wolał coś zamiast Lancastera. Pomijając "polski" ciężar tej tematyki to zawsze bardziej podobał mi się Halifax. Tego w modelach jak na lekarstwo.
A co? Jakaś większa libacja się szykuje?Slash pisze:Mnie bardziej martwi, że nie dożyję ładnego modelu B-17
" SEKCJA SPECJALNA ZAWSZE LOJALNA "
Pudełko ma wytrzymać wycieczkę do Kangurowa?tankmania pisze:...pytanie, czy są takie duże arkusze pleksi żeby pudełko na to zrobić.
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
No raczej. Przecież do Bytomia nie pojadę bo mnie wyśmieją.JBZ pisze:Pudełko ma wytrzymać wycieczkę do Kangurowa?tankmania pisze:...pytanie, czy są takie duże arkusze pleksi żeby pudełko na to zrobić.
-
Slash
A masz Titi jakieś poważniejsze przeciecieki od polskich producentów na ten temat?
Żeby B-17 ktoś w Polsce zrobił, oł jej 
Mirage miał robić B-17 i Wildcata w 48 
Nie chcę być moderatorem, nie chcę być sędzią LOKu czy innego ZBOWiDu. Wystarczy mi że będę lepił modele.
Ciekawe ile Bartek Łosi i Karasi zrobił "nie chińskich".JBZ pisze:Mirage miał robić B-17 i Wildcata w 48